Tak jsme se dočkali… Okurková sezóna skončila a nás fanoušky čeká sezóna, která bude orámovaná výročím 100 let pardubického hokeje. Bývalo zvykem, že jsme do nové sezóny vplouvali lodí Arnošt, jelikož se ale protáhly opravy, tak jsme letošní ročník zahájili v Bistru u malé arény. Členové DF tak uvítali možnost se opět po delší době sejít, probrat u občerstvení, jaké bylo léto, ale hlavně se řešilo, jak asi bude vypadat sezóna s tak ambiciózní sestavou. Příjemným překvapením byla návštěva Kuby Nakládala, Martina Bučka, Mandyho a pana Primátora.
Každý z nich čelil zvídavým dotazům. Martin Charvát osvětlil nějaká „tajemství“. S Kubou jsme probrali jeho celou kariéru, až po onen nešťastný konec. Martin (ač nerad) přijmul, že po odchodu Juraje, bude on figurovat v chorálu, že je náš nový šampión. A Mandy nám potvrdil, že je opět kabina perfektně připravena na nové dobrodružství…

Po předchozím schválení přítomných členů DF převzali Jakub Nakládal a Martin Charvát, z rukou našeho předsedy, čestné členství DYNAMO FANS z.s.


Takže, akce se vydařila, pojďme si to tedy společně užívat na ledě i v hledišti a odstartovat divokou jízdu!

1

Obrázek 1 z 9

víc fotek si můžete prohlédnout zde:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=zorenik.milan&set=a.6258684700824654

https://www.facebook.com/petr.jacek.9