Fandit v kotli můžou i ti nejmladší:
Během pátečního domácího zápasu s Litvínovem pořádjí Dynamo Fans a HC Dynamo akci Elév Fans. Náborová akce pro ty nejmenší fanoušky bude probíhat od 16:45, kdy se zástupci Dynamo Fans s účastníky setkají u vrátnice enteria areny (za malou halou). Stejně jako hokejový klub, také my chceme dobře pracovat s těmi nejmenšími. Proto pořádá Dynamo Fans během domácího utkání s Litvínovem (3.3.) akci Elév Fans, během které provedeme nejmladší fanoušky Jižní tribunou a seznámíme je s prostředím. Děti, které se rozhodnou Elév fans zúčastnit, dostanou krabičky se stovkou sběratelských hokejových karet a další pozornosti.


Akce je určena pro děti do 13 let. Kapacita je omezena na 100 dětí, proto je nutné účast hlásit formou SMS na tel.: 732 290 343.

Na zápase navíc bude přítomný esportový tým Dynamo Eclot, který v minulém týdnu potřetí v řadě vyhrál Eniaq hokejovou ligu.

Během celého utkání bude probíhat vybírání sladkostí pro děti z dětských domovů, které se akce také zúčastní. Prosíme vás všechny, přineste sladkost (sladkosti) a odevzdejte je u stánku dynamo fans ve vestibulu Enteria arény (u vstupu na Jižní tribunu).

Program celé akce:
– 16:45 sraz u vrátnice enteria areny
– 17:00 – 17:45 Dynamo Eclot, vestibul
– 18:00 – 20:30 Fandění během zápasu na Jižní tribuně (bubny, vlajky)
– o přestávce focení s týmem Dynamo Eclot s pohárem
– cca 15min po utkání ukončení akce u vrátnice enteria areny